Schrap de zelfsabotage uit je werkdagen en krijg in drie maanden gedaan wat nodig is om het nieuwe aanbod van je missie-gedreven business te maken en te lanceren

100% individuele actiegerichte begeleiding zónder e-learning modules en andere afleiding

Als het momenteel niet goed lukt om je nieuwe ondernemersdroom te realiseren vanwege zelfsabotage, ben je hier aan het goede adres. Bij andere business trajecten wordt er bij voorbaat vanuit gegaan dat jij uit jezelf alle kennis weet te implementeren en inspiratie weet om te zetten naar actie. In dit traject hoef je hier geen ster in te zijn, hierin word je juist individueel begeleid.

Gaat dit over jou?

Heel kort gezegd is het dus zo dat het je niet lukt om uit jezelf (zonder deadline) relatief snel een idee heel concreet de wereld in te zetten ondanks dat je er wel de intelligentie, kennis en vaardigheden voor hebt. En ondanks dat je het ook echt graag wil en er tijd en energie in stopt. 


Plan direct een gratis ontdekgesprek

Leuk, we drinken een digitaal kopje koffie op thee!

Waarom loop je tegen dit soort dingen aan?

Jouw ambities reiken tot aan de maan en terug, maar je lichaam dat de boel moet verwezenlijken, is niet gebouwd als een robuuste raket. Je lichaam is meer als dat van een fijngevoelig vlindertje.

Je capaciteit om van dag tot dag alle benodigde acties uit te voeren is veel beperkter dan je beseft. Hierdoor overvraag jij jezelf regelmatig. Je komt dan in een ‘lamgeslagen modus’ of een ‘overactieve modus’ terecht en hierin kun je niet meer effectief werken.

Reguleren overbelasting door zelf-sabotage
Het gedrag wat je vaak onbewust vertoont om deze modi te reguleren, gaat vaak in tegen jouw bewust gestelde doelen. Aan de buitenkant ziet dit eruit als zelf-sabotage, maar ondertussen ben je vaak op onbewust niveau je overbelaste zenuwstelsel aan het reguleren.

Angst van het brein voor verandering verkleint capaciteit nog verder
Daarnaast speelt in deze hele specifieke situatie waarin je een verandering beoogt in je ondernemerschap vanwege je nieuwe aanbod, ook de werking van het brein mee. Veranderen is een no-go, want ‘gevaarlijk’'. Dit maakt dat je capaciteit om specifiek de actiestappen te zetten voor je nieuwe aanbod nog kleiner is dan de capaciteit die je hebt voor het uitvoeren van andere acties.

Wat kun je van drie maanden met 100% individuele begeleiding verwachten?

 • Je krijgt gedaan wat nodig is om van richting te veranderen met je business met een aanbod wat klopt bij je ambities & purpose
 • In andere woorden: je bepaalt, maakt en lanceert je aanbod. Ook bouw je momentum op in je zichtbaarheid.
 • Je krijgt controle over je neigingen tot zelf-sabotage
 • Je stopt je afhankelijkheid van deadlines om te presteren
 • Je vergroot je capaciteit om ontspannen oncomfortabele acties te doen en je bevriest niet langer op de momenten waar je in het licht staat (bijv. tijdens een live presentatie) en waar geld jouw kant op kan komen (bijv. tijdens sales-gesprek)
 • Je beleeft het plezier van bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling en bewustwording in de context van het praktisch aan de slag zijn met het behalen van je zakelijke doelen 

Ilse kreeg in 3 maanden voor elkaar wat haar in 1,5 jaar nog niet gelukt was

Ilse was 1,5 jaar aan het aanmodderen met haar business. Wat voor Ilse heel erg het verschil maakte is dat ze voorheen van alles wat deed en door onze samenwerking een duidelijke 'rode draad' vond in voor wie ze er wilde zijn, haar onderscheidend vermogen en haar eigen verhaal. Hiermee kon ze in alle acties en creaties voor haar business focus en helderheid aanbrengen.  


Onder mijn begeleiding kreeg ze in slechts twaalf weken van maximaal twaalf uur aan haar business werken per week enorm veel voor elkaar. Ze koos haar ideale doelgroep en ze ontwierp in samenspraak met haar ideale klanten een nieuw aanbod. Ze werkte de pagina’s voor haar website uit en voegde hier ook een video aan toe. Ze maakte en koppelde een weggever, schreef en publiceerde blogs en pakte weer door met haar emailmarketing en zichtbaarheid op social media.


Omdat het traject helderheid, structuur en een wekelijkse stok achter de deur gaf, lukte dit alles naast haar baan, opleiding en gezin. 

Wat levert het op?

 • Je verdient sneller meer geld, dan wanneer je op je huidige pad door blijft gaan 
 • Je vergroot je impact omdat je jouw waarde gericht zichtbaar maakt en je doelgroep helpt met het verwezenlijken van hun verlangen
 • Je beleeft meer vervulling en plezier in je ondernemerschap omdat jij je purpose echt gaat leven in plaats van achter de schermen blijft puzzelen
 • Je houdt tijd en energie over voor relaties (of jezelf!) omdat je vanwege helderheid, structuur, focus, een effectieve manier van werken en een stok achter de deur in veel minder tijd veel meer gedaan krijgt zonder jezelf te overvragen
 • Je voorkomt gezondheidsschade door zelf-sabotage omdat je overbelasting niet langer onbewust reguleert op manieren die ten koste gaan van je eigen welbevinden
 • Je vergroot je algehele life force energy omdat jij de lamgeslagen modus steeds verder uit je leven elimineert
 • Je vergroot de capaciteit qua wat je aankan zonder te vervallen in zelfsabotage  
 • Je bent meer verbonden met je lichaam en bent meer in het nu tijdens werkdagen
 • Je ontwikkelt weer vertrouwen in je eigen kunnen en van hieruit bouw je een nieuw zelfbeeld  

De pijlers van het traject

1. Strategie (en een snufje copy)

In dit traject gaan we strategisch te werk om te zorgen dat jij je doel behaalt om zo snel mogelijk inkomen te halen uit je nieuwe aanbod. We beginnen met een overkoepelende drie-maanden strategie met planning. Vervolgens wordt het in de uitwerking allemaal mega concreet met je gemaakt: Hoe spreek jij je doelgroep aan? Hoe steek jij je aanbod in? Welke investering vraag je? Welke woorden gebruik je? etc.

2. Effectief werken & effectief reguleren 

Iedere werkdag is een trainingsdag om effectief te werken en je werkdag ook weer tijdig af te sluiten zonder daarbij te vervallen in zelfsabotage. Je krijgt in minder tijd meer gedaan zonder jezelf te overvragen waardoor je werkdagen lichter worden en het makkelijker voor je is om consistent op te komen dagen.

3. Capaciteit vergroten 

Je start tijdens onze samenwerking een wekelijks experiment gericht op het vergroten van je capaciteit om één specifieke actie te doen wat al het verschil maakt voor je business maar wat momenteel nog spanning bij je oproept waardoor je jezelf saboteert in je succes.

Wat krijg je precies?

  1. Een doorlopende training in 'effectief werken & effectief reguleren', welke begint met een 'kickoff-sessie'. Deze is individueel via Zoom net als alles binnen het traject. 

  2. Strategiesessie van 1,5 uur waarin we het overkoepelende plan helder maken voor ons traject, inclusief tijdlijn voor focus & tracking van je voortgang. 

  3. Doelgroepsessie van 1,5 uur waarin jij je ideale klant haarscherp in beeld krijgt en heldere, concrete woorden hebt om ervoor te zorgen dat  je doelgroep begrijpt dat jij de juiste persoon bent. (O.a. te gebruiken voor je homepage).


  4. Aanbodpagina 'to go' sessie van 1,5 uur waarin we een aanbod op papier zetten wat duidelijk en aantrekkelijk genoeg is om met jou een (sales)gesprek aan te gaan, zodat je in ieder geval kunt starten met verkopen terwijl er een completere aanbodpagina achter de schermen in de maak is.


5. Winstgevende marketingcommunicatie strategie van 1,5 uur met minimaal dertig concrete onderwerpen met aantrekkelijke titels om het binnen je zichtbaarheid over te hebben zodat je precies de juiste doelgroep mega warm maakt voor jouw aanbod. 


  6. Zeven voortgangssessies voor ondersteuning in jouw proces van het lanceren van je aanbod, jezelf zichtbaar maken, leads verzamelen, in contact treden met je doelgroep, sales gesprekken voeren en het verder finetunen van je aanbod. 

  7. Voorafgaand aan iedere sessie de mogelijkheid je stand van zaken op te sturen samen met je vragen en feedbackbehoefte zodat tijdens afspraken alles van belang zeker aan bod komt.


  8. Na iedere sessie ontvang je per mail een terugkoppeling met de opname van de sessie, alles wat ik voor je heb uitgewerkt op papier tijdens de sessie en soms feedback die ik bij je ingestuurde werk heb gezet. 


  9. Lukt het onverhoopt een keer niet om 'effectief te reguleren' waardoor je naar jouw mening te lang in een lamgeslagen modus zit? Dan kun je mij tussentijds telefonisch bereiken voor co-regulatie.

Wat is de investering?

De investering voor het gehele traject van drie maanden bedraagt €1500,- excl. btw. Drie termijnen van €500 is helemaal oké. 

100% tevredenheidsgarantie  

Als jij van mening bent dat dit traject de investering niet waard was en de oorzaak hiervan bij mij ligt, dan krijg jij je investering terug. Wil je gebruik maken van de garantie dan communiceer je dit mondeling uiterlijk tijdens de laatste sessie van het traject.

Voorwaarden
- Je bent op komen dagen tijdens al onze afspraken 

- Je hebt voor de derde maand (uiterlijk tijdens sessie 8) minimaal een keer expliciet kenbaar gemaakt dat je ontevreden bent over het traject.

- Het traject is niet vaker dan 1x maximaal twee weken gepauzeerd


Ik ben van mening dat deze garantie eigenlijk overbodig is, al weet ik dat een deel van je brein het prettig vindt. Weet dat we deze periode volledig individueel samenwerken en dit betekent dat we gedurende het traject altijd in afstemming zijn. We hebben beide de verantwoordelijkheid om bijzonderheden/knelpunten op te merken, te communiceren en op basis daarvan bij te sturen. Als je kiest met mij te werken dan verwacht ik ook dat je dat stukje verantwoordelijkheid neemt.

"Door jouw coaching blijf ik gefocust en zet ik stappen"

Suzette Lemmers zette binnen een halfjaar een business op. Naast dat ze bepaalde wat ze ging doen en dit uitwerkte naar een aanbod en website, startte ze ook met haar zichtbaarheid en het vergroten van haar bereik. Ze gaf een openingsfeestje voor haar nieuwe business, ze zette een podcast op en begon gelijk met het interviewen van experts met een groot bereik. Daarnaast begon ze met webinars geven.

Zou je anderen aanraden om met mij te werken? En zo ja, waarom?

"Zeker, jij bent iemand die geen blabla, commercieel verhaal nodig heeft. Ik bedoel dat je eerlijk en open bent of iets haalbaar is. Je bent er niet om je eigen dienst/product te verkopen. Je kijkt naar de persoon/ondernemer en helpt hem/haar op weg haar doel te bereiken."

"Als je vanuit persoonlijke hogere waarden wilt ondernemen is Suus de ideale partner om mee in zee te gaan."

Susanne Schmidt volgde in 2020 een groepstraject bij gericht op het bouwen van een business. Susanne vond het prettig dat er tijdens het traject niet alleen aandacht was voor de zakelijke aspecten van het ondernemerschap. 

"Als je niet alleen vanuit commerciële aspecten wilt ondernemen maar vanuit je hele menszijn, ben je hier op een stimulerend adres."                                  

Wat Susanne specifiek fijn vond aan het werken met mij:

"Je vermogen om ook de onuitgesproken vragen en onzekerheden te herkennen en begrijpen, om vervolgens op een bijzonder creatieve en intelligente wijze er op voort te borduren of suggesties van toegevoegde waarde aan te kunnen reiken. Je menskwaliteiten van oprechte interesse, je puurheid, je serieusheid, je enorm abstractievermogen om de essentie kunnen concretiseren in volgorde van logische stappen."
"Nu heb ik daadwerkelijk een onderneming opgestart en mijn eigen online coachingspraktijk opgericht"

Eveline zette in slechts twaalf weken van maximaal twaalf uur per week haar eerste online business op. Ze bepaalde wat ze wilde, ze bepaalde onder andere haar doelgroep, ontwierp een aanbod, maakte een website, schreef een salespagina en vulde de andere pagina's van haar website, ze maakte een weggever, stelde algemene voorwaarden op, ze startte met bloggen en zichtbaarheid.

"Ik ben heel blij met het resultaat"

Sheila werkte een periode mij samen om de plannen te implementeren die met een andere business coach tot stand waren gekomen. Ze vernieuwde haar huidige business en website door in de eerste plaats haar doelgroep en onderscheidend vermogen te verfijnen. Dit verwerkte ze in een nieuwe aanbod, een weggever en nieuwe teksten op haar website. Daarnaast breidde ze uit met een aanbod voor de zakelijke markt. Verder ging ze aan de slag met het vergroten van haar vindbaarheid en zichtbaarheid door videoseries te maken en te publiceren op YouTube. 

"Een van de beste master scripties aan de academie" 

Susanne, Merel, Maaike, Linda, Emilie behaalden onder mijn begeleiding het diploma voor hun coach- of therapieopleiding (bachelor/master) terwijl ze daarnaast een baan, onderneming en gezin hadden. Ik begeleidde hen bij het doen van een onderzoek. Ieder van hen behaalde hoger dan een 8 en behoorden daarmee bij de top uit hun afstudeerklas.

Net als bij het behalen van business doelen, begeleidde ik op het niveau van strategie, projectmanagement, plannen & organiseren, persoonlijke effectiviteit onder ieders persoonlijke omstandigheden, overzicht en structuur en heldere teksten.   

Meer dan 100 andere hbo en wo diploma's behaald onder met mijn individuele begeleiding  

Meer dan honderd hbo studenten, veelal met ADHD of ADD, baan/onderneming en gezin ernaast behaalden onder mijn begeleiding hun hbo of wo diploma.

Velen van hen zaten compleet vast met het doen van hun afstudeeronderzoek en hadden onder hoge druk en stress een prestatie te leveren waar veel vanaf hing.

Het samenwerken met mij leverde niet alleen daadwerkelijk dat resultaat op (een diploma), maar gedurende het proces werd innerlijke rust ervaren. 

In de vele reviews komt terug dat ieder zich enorm geholpen voelde door de structuur, de helderheid en afbakening rondom wat ze moesten doen en het effectief werken.

Studenten die met mij werkten bespaarden gemiddeld twintig uur per week ten opzichte van het tijdspad wat vanuit hun opleiding voor hun afstuderen stond. 

Bonus 1

Routes naar resultaat

Als jij aan de slag gaat met iets dan helpt het als je een route hebt naar het resultaat wat je wil behalen. Ik heb uiteenlopende routes ontwikkeld waarmee je via heldere mini-stappen een hele business kunt bouwen.

Ik doe niet aan overweldiging, dus ik bied je enkel een route aan als deze in lijn is waarmee jij een specifieke week mee aan de slag wil (en je niet al een andere route hebt die je wil navolgen).

Bonus 2

Online netwerkbijeenkomst met gelijkgestemden

Wanneer je wat grotere groepsprogramma’s volgt dan heb je normaal dat je veel waarde haalt uit de relaties die je kunt bouwen met de andere mensen in de groep. Dit programma is individueel. Toch wil ik je de kans geven om waardevolle connecties te leggen. Daarom organiseer ik in 2023 minimaal één online netwerkbijeenkomst op een introvert & HSP friendly manier. Jij krijgt hiervoor een gratis kaartje. 

"Suus is heel goed in het omzetten van mijn gedachtespinsels naar concrete zinnen"

Daphne stond aan het begin van een verandering van richting met haar business. Ze deed een losse doelgroepsessie (welke nu onderdeel is van dit traject) om nieuwe doelgroep scherper afgebakend te krijgen en hele duidelijke woorden te vinden om haar doelgroep aan te spreken op een manier dat ze zich gelijk herkennen.   


Daphne vond het prettig dat ik doorvroeg en haar gedachtespinsels omzette naar concrete zinnen die ze kon gebruiken voor haar website.

@DaphneHolthuizen 

Over mij

Ik studeerde af aan Universiteit Leiden van de studie Nederlands (bachelor + master)  en specialiseerde mij in de toepassing van consumentenpsychologie in verkoopgerichte webcommunicatie.

Ik viel tijdens mijn studie op met mijn praktische insteek en drive. Met mijn eigen tekstbureau naast mijn studie werd ik o.a. ingehuurd binnen het bedrijfsleven en door de universiteit voor de online marketing en communicatie. 

Als iemand met in de kern een lage eigenwaarde genoot ik van het succes en de erkenning die ik via mijn werk kreeg. Alleen was ik ook een ster in het saboteren van mijn eigen succes.

Ik raakte op mijn 28e kwijt wat ik had opgebouwd en belandde terug bij mijn ouders en kwam ik in de bijstand. Met gebruik van zo'n beetje het hele aanbod aan persoonlijke, zakelijke en spirituele ontwikkeling heb ik mijzelf en mijn leven opnieuw gebouwd.

Ik startte vanuit ervaringsdeskundigheid een nieuwe business in afstudeerbegeleiding voor studenten die tegen zelfsabotage aanliepen. Mijn vrije tijd en verdiensten besteedde ik met name aan meer leren over het ondernemerschap. 

Ik zag bij veel ondernemers, inclusief mijzelf, dezelfde uitdagingen als bij studenten. Een struggle om daadwerkelijk de benodigde acties te nemen en te implementeren wat ze leerden. Ik vermoedde dat mijn manier van studenten begeleiden ook goed zou werken voor ondernemers en ik testte het uit. 

Het werkte inderdaad en het werken met missie-gedreven ondernemers gaf mij veel meer plezier en vervulling. Toch wist ik mijzelf nog lang te saboteren in het daadwerkelijk veranderen van richting. 

Weer ging ik volle bak met mijzelf aan de slag en ik ontdekte de relatie tussen zelfsabotage en de werking van het zenuwstelsel. Ik ontdekte eindelijk de sleutels voor de duurzame bevrijding van mijn zelfsabotage-problematieken.

Dit heb ik geïntegreerd in het nieuwe traject wat ik nu ontwikkeld heb voor ondernemers, naast alles wat ik natuurlijk al te bieden had op het gebied van strategie, copy en projectmanagement. 

Momenteel ben ik 37 jaar, alleenstaand en ik woon in Friesland.

"Ik weet nu welke vage taal ik achterwege kan laten"

Met Jacqueline deed ik een losse doelgroepsessie om haar doelgroep scherp te krijgen en de juiste woorden te vinden voor haar communicatie. Naast deze review waarin ze enthousiast is over hoe concreet en helder de woorden nu zijn om haar doelgroep aan te spreken, schreef ze ook na afloop van de sessie nog iets moois via e-mail over de focus die ik had tijdens de sessie:


"Jij bent echt wel een kei in het helder verwoorden hoor.

En ik vind dat jij ook heel goed kunt focussen. Meestal verzand ik eerst in een heel gezellig gesprek dat niks met de inhoud te maken heeft, haha. Jij kwam meteen tot de kern.Super fijn en effectief!"


Jacqueline Roepke
@leef_vanuit_liefde

Voor wie is mijn begeleiding geschikt?

Mijn begeleiding is in ieder geval:

 • ADD vriendelijk
 • ADHD vriendelijk
 • HSP vriendelijk
 • HB vriendelijk

Tegelijkertijd is mijn mening dat iedereen gebaat is bij hulp die duidelijk is, structuur biedt, bij de kern blijft, die een scherpe focus waarborgt, die niet overweldigt en waarbij er goed ingecheckt wordt of keuzes echt kloppen voor een persoon.

 1. In dit specifieke traject werk ik niet met mensen die nog geen ondernemer zijn. 

Afwegingen

Je bent zo'n beetje aan het einde van deze aanbodpagina gekomen en het is tijd om te beslissen of je dit traject wel of niet verder wil onderzoeken via een gratis ontdekgesprek. Ik weet niet welke kanten jouw hart en je hoofd momenteel opspringen. Wel heb ik een aantal overwegingen voor je op een rijtje gezet om mee te nemen voor je de knoop hierover doorhakt. 

 • Je weet met zekerheid dat je met een investering in mij een helder aanbod tot stand brengt en lanceert. Of je jouw aanbod nou voor €500,- of €5000,- gaat verkopen: jij krijgt de stappen gedaan om dit aanbod op te tuigen en er klanten voor te werven.
 • Je bespaart door de samenwerking met mij al gauw drie maanden van hard werken zonder echt iets lanceerklaar te krijgen. Hoeveel omzet levert het je op wanneer je die drie maanden VOOR de schermen bezig kunt met het promoten van een aanbod van €500,- tot €5000,- in plaats van dat je achter de schermen blijft struggelen? 
 • Voor een groepsprogramma met een e-learning en wekelijkse of maandelijkse online groepsmeetings/Q&A's van een bekendere business coach betaal je al gauw tussen 300 en 1500 euro/dollar per maand. Je zit dan wel vaak bij iemand tegen wie je echt opkijkt en die je heel erg inspireert, maar er is nauwelijks persoonlijke aandacht en ondersteuning op maat. Hierdoor kan je toegang hebben tot iets waardevols maar toch stagneren in de uitvoering en implementatie, waardoor jij je investering er niet uit haalt.  Kijk zelf maar eens hoeveel je in dit soort trajecten uiteindelijk voor elkaar hebt gekregen in drie maanden en zet dit af tegen de investering in mijn traject en wat mijn klanten in drie maanden gedaan hebben gekregen.  


Als jij de komende drie maanden zoveel voor elkaar wil krijgen in je business dat je echt een nieuw ondernemersleven instapt (nieuwe business/vernieuwd business fundament, een nieuw aanbod en momentum in je zichtbaarheid) dan raad ik je aan om een samenwerking met mij verder te onderzoeken. Dit kan via een gratis 'ontdekgesprek' welke je via de knop hieronder kunt inplannen.