In 1 week van dromen naar het runnen van je droombusiness

Zet tijdens een luxe individueel begeleide get-shit-done-week op Gran Canaria je business ideeën en dromen om naar een geoliede machine om op een plezierige manier je inkomsten uit te halen

Ga mee naar Gran Canaria 


100% individuele actiegerichte begeleiding voor ondernemers met AD(H)D

14

Jaar ervaring met strategische online communicatie 

8

Jaar ervaring met get-shit-done begeleiding van hoog sensitieve personen veelal met ADHD / ADD 

11

Jaar online ondernemerservaring

Herken je dit?

 • Je hebt vanuit je achtergrond, expertise en ervaringen een shitload aan waarde te brengen maar je weet niet precies hoe je het gevat krijgt in een business of concreet aanbod.
 • Je hebt al minstens 3000 euro geïnvesteerd in business programma's, coaching en kennis om tot een goedlopende business te komen maar je merkt dat je vooral kennis, inspiratie en ideeën op doet, maar dat je het niet weet om te zetten naar een inkomstenstroom. 
 • Je hebt al minstens 100 uur achter de schermen besteed aan het creëren van een aanbod, maar in plaats van de stap te maken naar het structureel  verkopen van je aanbod blijf je twijfelen, optimaliseren en aanpassen naar aanleiding van nieuwe inspiratie, ideeën en kennis die je opdoet.  
 • Je bent zo gedreven als het gaat om je persoonlijke en spirituele ontwikkeling dat heel veel van je potentiële werktijd 'opgaat' aan cursussen, innerlijk werk, leren, podcasts luisteren, meditaties etc. 
 • Je ervaart uitdagingen als het gaat om structureel de taakjes voor het verwezenlijken van je droom daadwerkelijk te doen en af te ronden tot en met de publicatie en bekendmaking. Dan doe je weer heel veel en dan laat je het weer liggen omdat er andere dingen tussendoor komen.

Je probeert vermoedelijk gas te geven met de handrem erop

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik weet wel hoe het met mij lang gezeten heeft. Als grootdromer met veel kennis en potentieel vond ik het heerlijk om te dromen over al die mogelijkheden die het online ondernemerschap met zich mee bracht. Ik zag online mensen die op mij leken enorme omzetten maken, er een luxe lifestyle op nahouden en ook nog eens volop goed doen in de wereld. 

Door hun kennis te kopen, hoopte ik dan ook dat succes voor mijzelf te bereiken. Ik investeerde in een combinatie van manifestatiekennis (manifesteren wat je wil), persoonlijke transformatie (de persoon worden die je moet zijn voor succes), energetisch werk (quantum leapen naar het leven wat je wil), algemene strategische business kennis (via logisch de 'numbers game' spelen bereiken wat je wil) en heul veel specifieke kennis (consumentenpsychologie op websites, in teksten, storytelling, reels maken, Facebook-groepen, zichtbaarheid, messaging, branding, webinars, allerlei specifieke marketingstrategieën, spreken, boek schrijven voor je business etc.). 

Het resultaat was vooral dat ik heel druk bezig was. Steeds meer wist met mijn hoofd, maar struggelde met overwhelm en een te hoge lat tijdens de implementatie en uitvoering.  Mijn go-to voor vastloopproblemen wat het opdoen van nog meer kennis of toch nog maar even die cursus terugkijken. Ondertussen kreeg ik mijn nieuwe businessdroom (naast de lopende business die ik al wel had) maar niet van de grond. Ik zat jaren aan te modderen. 

De echte reden? Alles wat ik wel deed (het leren, het verdiepen, het dromen, het creëren van opties en nieuwe ideeën half werken) vond ik ergens al zo vervullend, dat ik onbewust bang was hoe het 'harde werken' van het daadwerkelijke runnen van mijn business eruit zou gaan zien. Ik had een gevoel van vrijheid en had het idee dat het lopend krijgen van mijn business die vrijheid weg zou nemen. 

Er is IETS nodig in je leven waardoor je ECHT (vol gas) omzet wil gaan maken met je business. Voor mij was het toen ik besloot te overwinteren in de zon in een luxe omgeving. Toen kreeg ik echt een interne drive om mijn standaarden op te krikken. Voor een ander kan het zijn om ECHT van een baan in loondienst af te willen, ander werk wat je niet meer vervuld eindelijk kunnen stoppen, niet meer te hoeven solliciteren/in loondienst te hoeven na het aflopen van een uitkering of ziektewet, echt willen verhuizen of onafhankelijk te worden van iemand, of eindelijk pensioen op te bouwen.

Als je die echte drive voelt EN je merkt dat je toch vast blijft lopen dan kunnen we het binnen een week fixen: en staat binnen een week je een business op poten waar jij je inkomen uit kan halen. 

Wat levert het op?

 • Je komt met een visie en vertrekt in de belichaming van die visie
 • Van een vol hoofd, 23 documenten en zes opschrijfboeken naar een helder resultaatgericht framework (outline) voor je transformerende traject, training of online programma
 • Van besluiteloosheid naar doorgehakte knopen over je onweerstaanbaar (pilot) aanbod incl. prijs
 • Van all-over-the-place marketingcommunicatie naar een rode draad in je boodschap
 • Van eindeloos verbeteren zonder af te ronden naar een salespage om te delen / publiceren
 • Van vermijding van acties die geld, kansen en bereik opleveren naar het daadwerkelijk doen
 • Van inconsistent zichtbaar naar consistent zichtbaar met meer relevantie en waarde voor je doelgroep
 • Ervaringsgericht ondervinden hoe jij je persoonlijke effectiviteit een grote uplevel geeft en hoe je effectiever omgaat met je eigen productiviteitskillers.

Hoi, ik ben Suus

Ik ben ambitieus, ik heb alles in huis om een groots verschil te maken in de wereld en ik ben kampioen in mijzelf in de weg zitten. Voor de klanten die ik heb, kom ik opdagen. Op tijd. Voorbereid. Resultaatgericht.

Gaat het om het werken aan de nieuwe dromen en grotere omzetdoelen voor mijn business dan stel ik uit en als ik dan toch eindelijk in beweging ben, blijf ik te lang hangen in detail-geneuzel waardoor het niet van de grond komt. 

Ik ben niet vies van een goede investering doen in mijzelf, maar elke keer sta ik er uiteindelijk alleen voor in het tonen van zelfleiderschap in het moment en het uitvoeren van mijn acties. Ik struggle daar meer mee dan ik wil toegeven ondanks een jarenlange toewijding aan het transformeren van mijzelf. Ik geef het toe omdat ik weet dat ik hierin niet alleen ben.

Ik zie teveel groepsaanbod wat geprofileerd wordt alsof je alle steun krijgt die je nodig hebt terwijl niemand individueel meekijkt. Ik zie daarnaast ook wel individuele ondersteuning, maar dan is het of voor een dag en/of voor 1x per week.

Het klinkt altijd fantastisch maar schiet in de praktijk gewoon niet op als je tussen de afspraken door uitstelt, bevriest of vastloopt. In het oplossen van de diepere lagen hierachter zit vaak al zoveel innerlijk werk dat het inmiddels wel duidelijk is dat je moet zien te gaan ondanks de belemmeringen. Sterker nog, de focus op het (eerst) oplossen hiervan zou weleens een van de vormen van uitstelgedrag kunnen zijn (hier lang guilty aan geweest).

Om mijn doelgroep naar resultaat te brengen op een manier die voor beide partijen werkt, ben ik individuele get-shit-done-weken gaan organiseren. Ik ben op mijn best met zo'n single focus op één ondernemer en het maken van een sprint naar het resultaat wat we willen bewerkstelligen. Het voelt fantastisch om het leiderschap wat daarvoor nodig is te belichamen, ons samen resultaatgericht te zien knallen en de vibe van productiviteit te delen.

In een week wordt er werk verzet waar vaak al langer dan een jaar tegenaan gehikt wordt. Met een belangrijke focus op het aantrekken van een pilot klant, is er thuis straks ook een stok achter de deur om door te pakken. Het uitstellen van je droom verdwijnt als de eerste klant verschijnt.

Is het de hoogste tijd om te stoppen met uitstellen en voorzichtige acties achter de schermen te nemen?

Je bent toe aan jouw next chapter in je ondernemersleven. Je weet dat je een nieuw aanbod, traject, training, online programma wil lanceren maar de verwezenlijking komt er niet van. Het lukt in je gewone dagelijkse leven niet om daar de volledige verantwoordelijkheid over te nemen, maar je wil het wel echt. Toch zie je jezelf het elke keer uit de weg gaan en daar ben je klaar mee want het staat je groei en daarmee je geluk in de weg.

Voor wie is het?

Je bent een hoog sensitieve ondernemer met een lopende business waarbij je mensen helpt hun doelen te bereiken door middel van advies, begeleiden of coachen. Je hebt onderscheidende kennis en expertise op een bepaald gebied en wil dit verwerken in een nieuw aanbod, training, traject of online programma. Ik ben zeer ervaren (8 jaar, 100+ individuele trajecten) in het werken met mensen met ADHD en ADD. 

Herken je dit?

 • Het lijkt zo makkelijk om een nieuw aanbod toe te voegen aan je business, maar bij de uitvoering komt toch zoveel kijken dat het lichtelijk overweldigd
 • Je hebt al vaker een paar dagen ruimte gecreëerd om je nieuwe aanbod te maken, maar het blijkt elke keer te kort om iets af te krijgen. 
 • Bij grotere projecten zonder harde extern opgelegde deadline, zie je eigenlijk altijd weer dezelfde valkuilen terug. Vooraf: moeilijk in beweging komen, uitstelgedrag, onduidelijk blijven over je prioriteiten. Eenmaal bezig: perfectionisme, blijven hangen op de details en afgeleid raken in meer research doen.
 • Je vertrouwt in je kennis en in de waarde die je te bieden hebt maar je vindt het moeilijk om alles wat je weet af te bakenen zodat het behapbaar en aantrekkelijk is voor je doelgroep. 
 • Doordat het bij eerdere pogingen niet gelukt is je nieuwe aanbod te lanceren, voel je een enorme weerstand om er weer aan te beginnen. Echter blijft het je roepen.

Krijg het (eindelijk) gedaan tijdens een get-shit-done week

Tijdens een Get shit done week krijg je meer voor elkaar dan ooit te voren. Het is dan ook GEEN retreat. Het is een sprint maken in de vorm van (maximaal) 7 productieve uitvoerende actiedagen in een context die je ondersteunt in maximale productiviteit. 

Denk daarbij aan:
 • Hele dag samen in een ruimte werken aan jouw doelen, met mij als je tijdelijke meewerkend business partner.
 • Alles wat je te doen hebt opgebroken in kleine afvankbare acties in lijn met grotere plaatje, doelen en prioriteiten. 
 • Een upliftende high vibe werklocatie.
 • Live accountability: vaste begintijd, eindtijd, vaste strakke schermvrije pauzes voor herstel (en ik zie hier persoonlijk op toe).
 • Accountability en mental support voor de oncomfortabele acties die je ondernemersleven echt kunnen veranderen 
 • Privacy voor goed herstel: eigen slaapkamer en badkamer 
 • Volledig verzorgd qua eten & drinken 

Wat is allemaal inbegrepen? 

Vooraf aan de get-shit-done week
Je gaat niet weg alvorens je doelgroep voor je online programma scherp en afgebakend is. Daarnaast krijg je via een opdracht vooraf ook al de gelegenheid geboden om de inhoud van je nieuwe aanbod af te bakenen.

 • 1 doelgroepsessie via Zoom
 • 1 praktische call doornemen draaiboek, concrete afspraken maken


Tijdens de get-shit-done-week

 • Alle werkdagen live accountability tijdens het maken van vijf productieve uren en het houden van pauzes waarin jij werkelijk herstelt
 • Zelf maak ik ook alle werkdagen vijf productieve uren in dienst van jouw business
 • Persoonlijke ondersteuning met plannen en prioriteiten op week- en dagniveau.
 • Adhoc ondersteuning bij vastlopers
 • Ondersteuning bij het filmen
 • Optioneel ondersteunen met research voor inhoud van je online programma
 • Optioneel ondersteunen met inzet AI voor (bewerken) inhoud van je online programma
 • Optioneel feedback geven op jouw inhoud
 • Alle overige werkuren besteed ik (in overleg; op basis van onze afspraken en planning) aan:
 • Sales messaging (strategie+tekst)
 • Uitwerken salespage (strategie+ structuur+tekst)
 • Scripts maken salesvideo’s
 • Opzet sales webinar (strategie+structuur)
 • Opzet voor mails en posts (strategie + tekststructuren)


All-inclusive + luxe 

 • Overnachten in een luxe appartement
 • Eigen slaapkamer
 • Eigen badkamer
 • Zonnig dakterras
 • Water, koffie, thee
 • Boodschappen in lijn met jouw voorkeuren om zelf een ontbijt en lunch te maken
 • Boodschappen in lijn met jouw voorkeuren voor snacks
 • Alle avondmaaltijden + drankje naar keuze bij een van de geselecteerde restaurants*

 • * Met zekere flexibiliteit. Een keer zelf koken, kan betekenen dat er dan budget vrijkomt voor lunch/snacks/koffietjes buiten de deur, een avondje cocktails op de rooftopbar of meer drankjes/gangenop andere avonden. 

  Inclusief vervoer 
 • Vliegticket heen en terug inclusief handbagage en 20 kg ruimbagage
 • Taxi vanaf airport naar locatie
 • Taxi vanaf locatie terug naar airport met geselecteerde taxi


Na de get-shit-done week 
Ik weet waarmee je naar huis gaat en ik hou nog even een oogje in het zeil. Bij de get-shit-done week krijg je drie doorzetochtenden waarin ik erop toe zie dat je doorpakt met je taakjes. 


Optioneel bij te boeken

 • Sportschoolabonnement voor een week bij geselecteerde sportschool (+E18,-)
 • Extra ondersteuning op afstand door VA gespecialiseerd in Phoenix, Huddle, Plug & Pay, Mailblue die kan helpen met techniek, koppelen en inrichten leeromgeving (+550 excl. btw voor 10 uur)

Waar is de volgende get-shit-done week?

We verblijven in de mooiste woonruimte in Las Palmas, in de een zeer ruim appartement met enorme plafonds (ik vind het een paleis en ben verliefd) in de historische wijk Triana. 's Ochtends sla je de openslaande deuren open naar het balkon en zie je de locals naar hun werk gaan.

Er heerst bedrijvigheid waar je heerlijk naar kunt kijken, maar wil je rust dan eet je jouw ontbijtje of lunch op het (gigantische) zonovergoten dakterras. Heerlijk op een ligbedje of aan tafel. Teveel zon? Parasol aanwezig. Te warm? Dan neem je er ook gerust een koude douche. 

Vanaf het appartement loop je naar de heerlijkste restaurantjes van de stad. Naar de sportschool. Naar de winkelstraat. Naar de supermarkt. Naar het park. Naar het busstation. Het is allemaal minutenwerk.

Binnen is alles stijlvol ingericht en van alle gemakken voorzien (vaatwasser, wasmachine, droger, lift). Je hebt je eigen slaapkamer en eigen badkamer met toilet. 

Plan een interesse-meeting voor een digitale rondleiding.

Wanneer is de volgende get-shit-done week?

De eerstvolgende get-shit-done week start 23 januari en de uiterste vertrekdatum is 1 februari.

Invulling:
Dinsdag: aankomst
Woensdag t/m zaterdag: werkdagen
Zondag: vrij
Maandag, dinsdag: werkdagen
Woensdag: vertrek

Wil/moet je eerder weg dan kan de zondag ook een werkdag worden.

Wat is de investering ?

Mijn individuele begeleiding tijdens de get-shit-done week heeft een waarde van minstens 3800 euro. Het all-inclusive verblijf en vervoer incl. tickets heeft een waarde van 3000 euro. Het is op basis daarvan gepast 6800 euro voor te vragen en dan een speciaal aanbod te doen voor 5000 euro. Omdat ik nu nog wat experimenteer met de meest ideale invulling van de week en deze kans redelijk last minute is, hanteer ik voor de komende week een nog lagere investering.

Buitenkansje last minute aanbod:

3800 1750 voor de individuele begeleiding (tijdens de week + voor en natraject)
3000 1750 voor het all-in luxe verblijf (max 10 dagen*) en vervoer 
+ 21% btw (excl.)
Kan in termijnen voldaan worden. Aanbetaling 1000 euro.

* 7 werkdagen, 2 reisdagen, 1 dag vrij

Bonus 'beeldbankje'

Tijdens de get-shit-done week grijpen we mooie locaties en goede achtergronden aan voor het maken van foto’s te gebruiken voor je website  en socials. Het appartement barst van de fotogenieke plekjes. Alleen de hal is al om bij weg te dromen.

Foto’s
- Foto’s worden gemaakt met mobiel (met goede camera)
- Niet door professionele fotograaf (dus veel klikken en experimenteren)

 • Foto’s worden niet nabewerkt
 • Foto’s worden allemaal gedeeld via Google photo’s in jpeg
 • Foto’s mogen vrij gebruikt en bewerkt worden zonder vermelding van fotograaf

Naar wens kunnen er ook korte B-rolls geschoten worden te gebruiken voor Reels (video’s van 10-15 seconden)

Deze get-shit-done week is een unieke kans. Er kan een persoon mee per reis en jij kunt dat zijn.

Plan een afspraak in ter kennismaking, dan laat ik je het appartement zien en schetsen we het plaatje. 

Ginny ging als eerste mee naar Gran Canaria

Ilse kreeg in 3 maanden voor elkaar wat haar in 1,5 jaar nog niet gelukt was

Ilse was 1,5 jaar aan het aanmodderen met haar business. Onder mijn get-shit-done begeleiding vernieuwde ze in twaalf weken de complete invulling van haar business. Ze koos haar ideale doelgroep en ze ontwierp in samenspraak met haar ideale klanten een nieuw aanbod. Ze werkte de pagina’s voor haar website uit en voegde hier ook een video aan toe. Daarnaast ging ze volle bak aan de slag met haar marketing.

FAQ

Krijg ik we echt af wat ik af wil krijgen tijdens een week, wat als het niet lukt?
Wat ik je kan garanderen is dat alles erop ingericht is om jou je meest productieve week ooit te laten beleven. Ik zie erop toe dat we afkrijgen waarvan we vooraf hebben gezegd dat dit de absolute musts en prioriteiten zijn. 

Kan ik het niet voor elkaar krijgen door zelf een week vrij te plannen en in een huisje te gaan zitten ergens?

Als je deze vraag stelt dat vermoed ik dat je dit nog niet eerder geprobeerd hebt. Als je dit al wel eerder geprobeerd hebt, dan zul je namelijk al gemerkt hebben dat het brein doorgaans in een soort bevriezing komt wanneer je tegen jezelf zegt: ‘zo, nu is de tijd vrij en nu gaat het gebeuren’. Het probleem wat je hebt is namelijk niet noodzakelijk een gebrek aan tijd. Het echte probleem zit hem veel meer in alles concreet, klein, afgebakend en behapbaar krijgen en het volhouden om elke dag opnieuw te focussen en te kiezen voor het concretiseren van kleine stappen en deze vervolgens ook zetten.
Als je hier zelf prima toe in staat was, dan had je allang je online programma gehad en zat je dit niet te overwegen als optie.

Moet het nou perse op Gran Canaria, kan het niet gewoon in Nederland?
In z’n algemeenheid niet natuurlijk, maar als je dit met mij in de winter wil doen dan is Gran Canaria de plek waar het gebeurt. Pluspunt is dat de zon je productiviteit goed zal doen. Weet verder dat het qua kosten niet voordeliger is om het in Nederland te doen.

Kom ik hier nou echt verder mee ten opzichte van bijvoorbeeld een traject van een aantal maanden?

Ik begeleid mensen al bijna 8 jaar om grote projecten uitgevoerd te krijgen. Ik heb achterhaald dat waar iemand normaal 6 weken lang 12 uur gefocust per week aan werkt ook mogelijk is om in 1 week te realiseren tijdens een get-shit-done week waarbij we intensief samenwerken.
Mijn ervaring is dat het voor ondernemers moeilijker is een langere periode 12 uur per week vrij te maken ten opzichte van een keer een week.
Verder bied ik momenteel ook geen trajecten aan van een aantal maanden.


Haal ik hier in een week meer waarde uit dan dat ik bijvoorbeeld het bedrag zou investeren in een goede business coach met een goed (actie)gericht programma?
Goede bekende business coaches zijn meesters in sales en ze zijn ook nog vaak rete-inspirend met kennis en inzichten waar je nog niet aan had gedacht en ze liften je gevoelsmatig ook nog eens op qua energie.
Ik verwacht dat je dit al vele malen hebt ervaren gezien de investeringen die je eerder gedaan hebt.

Een kanttekening bij de meer bekende business coaches is dat zij al opgeschaald zijn. Voor het bedrag van een get-shit-done week kun je misschien twee uur van hun individuele aandacht krijgen. Aandacht die meestal gericht is op strategisch advies. Niet op uitvoering en implementatie.

Als het jouw wens is om echt iets voor elkaar te krijgen en je juist vastloopt op die micro-dingen, het opstarten, het volhouden en het afronden dan heb je gewoon meer iemand die letterlijk naast je zit de hele dag en die letterlijk met je meekijkt en meewerkt.

Een volledige focus op uitvoering en daadwerkelijk doen leidt meer direct tot afgevinkte resultaten dan een programma met een focus op actie maar waarbij er toch in de praktijk vooral kennis gedeeld wordt, er vraag-antwoord-sessies zijn, er een hele groep gelijktijdig bediend wordt.

Als kennis het probleem niet is, maar afbakenen en in actie komen en blijven tot en met de afronding? Dan heb je met dit echt meer dan waar voor je geld qua resultaat + nog eens een onvergetelijke belevenis. In de zon.


Ik twijfel of het wel werkt om met een onbekende zoveel tijd door te brengen?
We gaan dit natuurlijk niet doen samen als er geen klik is. Ik heb enorme voelsprieten om iemands energie te voelen en jij waarschijnlijk ook. Tijdens een gratis gesprek verkennen we ons gevoel bij elkaar.

Als we gaan, gaan we er ook voor en dan vinden we een vorm die werkt. In de basis zijn we business partners en werken we als collega's onze werkdagen samen. Pauzes zijn om ons op te laden en als dat alleen is of samen in stilte dan is dat helemaal goed. Het opladen telt. 
In de ochtend doe ik sowieso mijn eigen ding tot starttijd tenzij we samen naar de sportschool gaan. Na de werkdag heb je eerst tijd voor jezelf en daarna gaan we samen ergens eten. Ook hier geen verplichting om 'gezellig' te doen. De ene avond heb je veel te delen met elkaar, de andere avond werk je tijdens het wachten op het eten je socials bij. No problemo. 
Ik ben zelf een van de meeste chille mensen om mee te zijn. In leiderschap vanuit fijngevoeligheid en verantwoordelijkheid voor de resultaten. Als gezelschap niet clingy, niet luid, niet dominant, zelfredzaam, communicatief, open, flexibel, vrolijk, enthousiast, beweeglijk maar met voelsprieten voor als het teveel is. 
In mijn vriendenkring ben ik degene die alvast op visite mag komen voordat het huis is gestofzuigd en die na het feestje mag blijven wanneer er gezucht wordt van 'zo "iedereen" is weg'. Kortom ik mag erbij zijn als 'het masker af is en er niks meer gepretendeerd hoeft te worden. Als je je ware zelf niet achter houdt, gedreven bent en positief bent ingesteld, verwacht ik een match.