Accountability en creatiebegeleiding voor ondernemers die van richting willen veranderen door met een nieuw aanbod gehoor te geven aan hun roeping 

Haal je potentieel eruit en zet je ingevingen om naar geld door wat je creëert ook echt af te ronden en zichtbaar te maken

Jij ontvangt inspiratie, je bent ingetapt op je innerlijke leiding, je weet wat je te doen staat, je weet ook wel HOE je dat kunt aanpakken maar van al dit potentieel in jou pluk je niet de vruchten. Je stagneert namelijk in de uitvoering tot en mét de publicatie, het verzenden, het openbaren waardoor je veel tijd en energie investeert maar niet tot het punt komt dat andere mensen ‘ja’ tegen je kunnen zeggen. Mega frustrerend!

Gaat dit over jou?

Deze video is  om even wat gevoel te krijgen bij mij terwijl ik vertel voor wie dit is en wat ik kan betekenen. 
Dit zou weleens kunnen zijn wat ik nodig heb... Laten we even spreken en afstemmen


Er is ook een fantastisch nieuw aanbod (onder de 1000 euro), wat nog niet eens op deze pagina staat. Je kan de eerste zijn om het te ontdekken

Voor wie? 

 • Je bent een vrouwelijke ondernemer. Spiritueel ingesteld. Je hebt een lopende business opgebouwd en nu is het tijd van richting te veranderen. Je wil nog meer in lijn leven met je hoogste waarheid en daar hoort voor jou een ander soort business bij.
 • Je weet hoe je een business opbouwt en daarom heb je geen behoefte aan business-bouw-kennis. Je hebt ook je intuïtie ontwikkeld en hebt geen hulp nodig om meer van het spirituele te ontdekken.
 • Het is een kwestie van ‘gewoon doen’. Je weet diep vanbinnen wat je wil. Je hebt de kennis. Het is een kwestie van uitvoeren. Alleen in dát specifieke stuk kom je jezelf tegen.

Herken je dit?

 • Je ontvangt golven van inspiratie, pakt die golf ook maar je stagneert voordat het af is. Nieuwe inspiratie dient zich aan, maar je vindt dat je eerst af moet maken waarmee je begonnen was alleen daar voel je dan weer niet de inspiratie voor. Voor je er erg in hebt, zijn er na één voortvarende week weer twee weken gepasseerd waarin je wel door wilde pakken, maar het niet gedaan hebt.
 • Je ontvangt briljante inspiratie voor je nieuwe business en er openbaart zich in een geïnspireerde dagdroom een potentiële realiteit waar je compleet aan van gaat. Je dankt het universum op je blote knieën en weet: ‘Alles komt goed, sterker nog alles is al goed!’.
  Vanuit je bruisende levensenergie trek je in een keer kansen en klanten aan voor je huidige business. Een paar weken later heb je alleen nog een vage herinnering aan dat je gevoeld hebt, dat alles helder was, maar nu je er iets mee wil, ben je het kwijt.
 • Je ontvangt een ontzettend creatief idee of een urge om met iemand contact te leggen. Je weet: ‘Hiermee zet ik iets in beweging of open ik een deur waar heel veel goeds uit voort kan komen’. Voordat je daadwerkelijk je actie uitvoert, begin je plots enorm te twijfelen. Je: ‘Ben-ik-wel-goed-genoeg-’ / ‘wie-zit-er-nou-op-mij-te-wachten-dingetje' duikt weer op. Dáár ga je vervolgens via innerlijk werk mee aan de slag en later voelt het alsof ‘het moment’ voorbij is.

Is dit jouw wens?

 • Je wil je eigen authentieke pad bewandelen en je potentieel eruit krijgen op een lichte manier
 • Je wil je eigen innerlijke leiding volgen en daar gehoor aangeven
 • Je wil mee bewegen met de agenda van je ziel en je inspiratie volgen in het moment
 • Je wil helder blijven zien en vanuit liefde blijven varen wanneer je ego, innerlijke criticus of je reptielenbrein zich met jouw pad en voortgang bemoeit
 • Je wil na het geïnspireerd creëren ook echt iets klaar hebben en de wereld inzetten

Na tienduizenden euro's en dollars aan investeringen in jezelf weet je vooral wat niet duurzaam voor je blijkt te werken...

Blijkt jou dit ook onvoldoende te helpen iets nieuws daadwerkelijk in de wereld gezet te krijgen?

 1. De mogelijkheid om je doelen door te geven binnen een community en later te delen welke doelen je behaald hebt
 2. Iedere ochtend een motiverende live video krijgen om je dag goed te beginnen
 3. Kennis over stappen die je kunt zetten aangevuld met Q&A's en een online community waar je maatjes kunt vinden om je accountable te houden
 4. Individuele coaching op strategie waarbij je samen een strategie maakt en coaching krijgt op de redenen die je opvoert waarom je de acties niet genomen hebt
 5. Groepscoaching
 6. Uitbesteden van copywriting
 7. Innerlijk werk, schaduwwerk, lichaamswerk, helen van de diepere lagen achter de niet-goed-genoeg mindfuck, perfectionisme, straalangst, uitstelgedrag, zelfsabotage  
 8. Het doorgronden van je brein en investeren in je persoonlijke effectiviteit met brein- en neurohacks
 9. Visualiseren, herprogrammeren, manifestatie-benadering 

Je hebt al een hoop in jezelf geïnvesteerd en je merkt meestal dat je ook ondanks het toegang hebben tot een business coach stagneert. ‘Je moet het uiteindelijk wel zelf doen’, is de boodschap. Doe je dat niet, is dat eigen verantwoordelijkheid. Je ownt ook dat het je eigen verantwoordelijkheid is, maar betekent dit dan ook echt dat je het toepassen van je kennis in je eentje moet doen?

Zo verwezenlijken wij in samenwerking jouw potentieel 

Ik bied je een mogelijkheid waarmee jij je mega gesteund en gedragen voelt in het volgen van jouw eigen pad! Je leest het goed. Ik heb geen kant en klaar pad voor je uitgestippeld wat jij moet volgen en waarbij je een probleem hebt als je een week achter komt te lopen.

Nee, wij werken individueel samen en jij laat je leiden door jouw innerlijke leiding, alleen bied ik jou de accountability om je intuïtie en ingevingen voor je nieuwe business opgevolgd te krijgen tot en met die laatste stap die het daadwerkelijke verschil voor je gaat maken.

Hoe werkt het? Mijn ondersteuning bevat twee voornaamste elementen:


1. Accountability op basis van een wekelijkse individuele sessie gericht op verhelderen wat er mag ontstaan, wat de focus verdient en hoe je het op een voor jou kloppende manier aanpakt + terugkomen op de voorgaande week

2. Creatie-ondersteuning per mail gericht op afronding en wat je tot stand  brengt met een zeker gevoel de wereld in te zetten.  

Ondernemers die goed bij mij passen, komen er niet helemaal uit met de beschikbare coaching in de markt. Ze willen het op hun eigen manier doen, maar als ze niet gezien worden in hun proces lopen ze rustig maanden te k*tten om een nieuw aanbod verkoopklaar te maken (terwijl in week 1 al zeventig procent tot stand was gebracht)

In meer detail, wat kun je verwachten? Het onderdeel creatie

Je bent in het proces van het creëren van je nieuwe business en het zichtbaar maken van jezelf en de kansen die er zijn om met jou te werken. Tijdens het creëren van iets nieuws ontstaan twijfels, vooral als je op dat moment staat vlak voor het naar buiten brengen van je creatie.

Is het wel helder? Is het krachtig? Zit de juiste energie erachter? Begrijpen mensen dit? Komt dit over? Is dit te lang?

Of je zit tijdens het creatieproces met vragen als: Zal ik dit of dat als titel doen? Hoe formuleer ik mijn garantie? Zal ik nou dit of dit de nadruk geven? Etc.

Dit soort vragen en twijfel leiden tot stagnatie. Ik help je op deze momenten van twijfel te trotseren en met een zeker gevoel je creaties in de wereld te zetten.

Concreet: wanneer jij merkt dat je stagneert in je creatieproces waardoor je niet tot afronding/publicatie komt, stuur je het naar mij en geef je aan wat je pijnpunt, onzekerheid, twijfel of vastloper is. Je krijgt van mij de steun om tot een doorgehakte knoop en afronding voor nu te komen.

Je krijgt net die suggesties/concrete verbeteringen en aanvullingen aangereikt, waardoor jij in kan tappen op: ‘Ik vertrouw dat het goed genoeg is zo, dit is wat ik ga delen.’

Op deze manier zorg je ervoor dat je zoveel mogelijk intuïtief tot stand brengt maar op de punten dat je eigenlijk in je hoofd zit een laatste zetje extern haalt zodat je tot afronding komt en met een maximaal zeker gevoel je creatie openbaart.

In meer detail, wat kun je verwachten? Het onderdeel accountability

- Wekelijks hebben wij een afspraak via Zoom waarin je voor jezelf verheldert wat er nu mag ontstaan, dit haal je op uit je diepere wijsheid.
- Je checkt bij jezelf in welke weerstanden er bij jezelf omhoog komen en je kiest bewust hoe jij je hiertoe wil verhouden deze week zodat ze je niet onbewust belemmeren
- Al invoelend op wat voor jou het meest licht voelt, maak je voor jezelf klein en concreet welke stappen je op welke manier wil zetten.

Focus, prioriteiten en aanpak zijn door jouzelf bepaald op basis van wat klopt voor jou. Hierdoor maak je een vliegende (door)start van de week. 

Voortgang vieren en lessen oogsten
Er is ook altijd een terugblik op je afgelopen week met ruimte om jezelf te erkennen voor je successen en om een groeipunt te duiden om mee te nemen in je volgende week.

Jezelf bevrijden van eventuele oordelen en schuldgevoelens 

Indien je te maken hebt met oordeel of schuldgevoel richting jezelf over je voortgang, is er ondersteuning ten behoeve van vergeving, loslating en bevrijding zodat vanuit lichtheid en werkelijke verbinding je koers bepaalt.


Meedenkvragen beantwoorden en / of sparren / brainstormen
Je kan genoeg hebben aan je eigen kennis en inspiratie, maar soms zul je een verlangen hebben dat er even met je meegedacht wordt. Daarom kun je mij al je kwesties voorleggen en vragen om mijn creatieve en /of strategische kijk in te brengen. Je krijgt aanreikingen en we tasten af wat werkelijk klopt voor jou.

Waarom 

Het ook met mijn schijnbaar kleine dingen gezien worden door de mensen in wie ik investeer, is voor mij altijd een verlangen geweest maar niet de realiteit. Terwijl ik met al mijn kennis, spirituele afstemming en hoge intelligentie juist op die kleine dingen vaak stagneerde.

De verantwoordelijkheid leggend bij mijzelf, heb ik vaak gezocht naar de oplossingen van binnen uit. Blokkades oplossen, trauma’s achter uitstelgedrag, leren over de werking van mijn brein, een beter ochtendritueel, een betere nacht, een ander plansysteem, perfectionisme loslaten en noem het allemaal maar op. Maar weet je wat ook gewoon mag?

Dat je de 70% die je wel weet tot stand brengt. Het maakt tot een 80% met een beetje steun van buitenaf en het dan maar gewoon in de wereld zet met het extra stukje bevestiging van een betrouwbare ander bevestigt dat het ‘goed genoeg’ is. Zodat ook jij ‘gewoon kunt doen’, in plaats van te stagneren vanwege je eigen hoge lat, oog voor detail en het vervelende blinde-vlekgevoel waardoor je niet meer helder naar je eigen creatie kunt kijken en het dan maar aan de kant legt, waarna je nooit meer tot afronding komt.

Als je al ZOVEEL innerlijk werk gedaan hebt, mag je wat mij betreft je belemmeringen in de praktische uitvoering met een stukje externe hulp overstijgen in plaats van dat je nog langer doorgaat om de negatieve kanten van de medaille van je grootste krachten van binnenuit duurzaam te transformeren voordat je écht gaat. 

Over mij

Als er iets is wat mij aan het hart gaat dan is het ondernemers zien met enorm veel potentieel wat ze er niet uitkrijgen. Het is ook een rode draad in mijn eigen levenspad.

Mijn potentieel zit hem in mijn creatiekracht, een groot analytisch vermogen, een creatieve geest, een ontwikkelde intuïtie, schrijftalent, zelfkennis en bakken vol kennis over psychologie, business en spiritualiteit. Dit aangevuld met intense innerlijke drive om een verschil te maken voor anderen met de inzet van mijn talenten.

Het er niet uitkrijgen, lijkt te zitten in:  

Trauma
Ongetraind zijn in dingen afmaken/ergens voor te werken
Teveel kennis
Teveel opties zien
Teveel tegelijk willen
Te hoge lat: altijd zien hoe het beter kan
Tijd onderschatten
Hoeveelheid energie onderschatten
Hoogbegaafdheid / ADD

Maar het zit hem ook in: het blijven werken aan al die diepere dingen die een blokkade vormen in het eruit krijgen van mijn potentieel in plaats van die tijd en energie te besteden aan in ieder geval er iets uitkrijgen waarmee de dingen in beweging komen.

Dagende levensles: Focussen op helen/fixen van aspecten van jezelf houdt je af van je achterliggende reden van die focus: je levenswerk praktisch uitoefenen. Als je nu een klant kunt helpen met jouw expertise, dan hoef je niet eerst volledig los te komen van je perfectionisme waar je steeds tegenaan loopt bij je salespage. Dan moet er gewoon een salespage zijn die helpt met het aantrekken van klanten.


Loopbaan
Hulpverlener in de maatschappelijke opvang. Met mensen werken lag me, maar te weinig ruimte voor creatie. 

Copywriter/tekstschrijver in loondienst en later zelfstandig. Een paar jaar was ik helemaal in mijn element, maar toen wilde ik na mijn master Nederlands wat nieuws en mij verder ontplooien. 

Afstudeerbegeleider (zelfstandig). In de afgelopen 6,5 jaar werkte ik met studenten met ADHD die hun eigen potentieel er niet uitkregen tijdens het afstuderen. Ik begeleidde in het onderzoeks- en creatieproces van scripties en het ontwerpen van oplossingen voor sociale vraagstukken. Op een gegeven moment miste ik teveel aansluiting met mijn passie voor ondernemerschap en spiritualiteit. 

Trainer 'effectief werken'. Hoe krijg je in drie uur gedaan waar anderen langer dan een hele dag over doen? Vanuit mijn eigen verlangen optimaal te functioneren als ondernemer ontwikkelde ik een methode om alles uit mijzelf te halen zonder mijzelf uit te putten. Dit ben ik zowel gaan leren aan studenten als ondernemers. 

Business coach. Ik ontwikkelde een stap voor stap programma om een eigen business op te zetten en draaide een pilot, een groepsprogramma. Hierdoor werd ik ook zichtbaar voor enkele gevorderde ondernemers waarmee ik individueel ging werken en hier ontstond in feite wat ik nu aanbied. Dit voelt als mijn dharma: hierin komt voor mij alles samen op het niveau waarop ik wil werken. 

"Als je vanuit een behoefte aan persoonlijke hogere waarden wilt ondernemen is Suus de ideale partner om mee in zee te gaan."

"Als je niet alleen vanuit commerciële aspecten wilt ondernemen maar vanuit je hele menszijn, ben je hier op een stimulerend adres. Je wordt enorm gemotiveerd en inspireert om vanuit een positie van weliswaar onzekerheid en twijfels naar een positie van vertrouwen en waardigheid te transformeren zowel persoonlijk als ook professioneel."                                     

Wat Susanne specifiek fijn vond aan het werken met mij

"Je vermogen om ook de onuitgesproken vragen en onzekerheden te herkennen en begrijpen, om vervolgens op een bijzonder creatieve en intelligente wijze er op voort te borduren of suggesties van toegevoegde waarde aan te kunnen reiken. Je menskwaliteiten van oprechte interesse, je puurheid, je serieusheid, je enorm abstractievermogen om de essentie kunnen concretiseren in volgorde van logische stappen."


Susanne Schmidt volgde in 2020 een groepstraject bij gericht op het bouwen van een business

Ilse kreeg in 3 maanden voor elkaar wat haar in 1,5 jaar nog niet gelukt was

Ilse volgde een voorloper van dit traject bij Suus Venings. In drie maanden bepaalde ze haar nieuwe koers en had ze dit concreet vertaald naar een pitch, een een uitgewerkt aanbod en een strategie.

De waarde

Jouw innerlijke leiding wijst je de weg naar vervulling en overvloed. Het niet volledig opgevolgd krijgen van die leiding doet pijn. Je weet dat je eigen potentieel er zo niet uitkomt en dat je hierdoor kleiner speelt dan je verlangt. Je weet dat je unieke waarde niet bekend raakt  in de wereld waardoor ook passende kansen en klanten jou niet weten te bereiken.

Maanden doen over een nieuw aanbod naar buiten brengen, is te lang. Er valt veel sneller geld te verdienen met jouw briljante ideeën. Dus er vallen ook sneller reviews te ontvangen en hogere prijzen te vragen.  

Niet 3k, 5k, 10k investeren in een overvloed aan kennis en informatie plus een beetje gezien worden door een alom bekende coach maar uiteindelijk opgezadeld zitten met heel veel om te consumeren, een programma dat is afgestemd op de agenda van de coach en niet op die van jouw ziel en uiteindelijk gefrustreerd te raken dat je weinig resultaat hebt en de investering er niet uitgehaald hebt.

Zolang het niet gelukt is momentum te bouwen met je nieuwe aanbod, gaat je energie naar iets wat niet meer afgestemd voelt: de business die je al wel hebt. Het kost je energie om daarmee door te gaan en het geeft je soms frustratie. Dit werkt uiteraard weer door in je relaties. 

Je bent als het ware schreef aan het groeien want je innerlijk is klaar voor het nieuwe, maar jij blijft praktisch gezien hangen in het oude  omdat je het nieuwe niet van de grond krijgt.

Wat is het je waard als het wel lukt? 
Wat gaat je nieuwe aanbod je opleveren zodra je het kunt verkopen? Wat qua nieuwe energie? Qua nieuwe samenwerkingen? Qua innerlijke alignment? Qua manifestaties? Qua vervulling? Qua zelfverwezenlijking? Qua impact? 

In een periode van tien weken is het reëel om daadwerkelijk een nieuw afgestemd aanbod te hebben staan of om veel te creëren en daarmee een publiek op te bouwen en leads te verzamelen of om bijvoorbeeld een pilot op te zetten en te vullen met een groepje.

Wat is de investering precies?

Goed nieuws voor ondernemers die gewend zijn (tien)duizenden euro's af te rekenen voor online programma's, groepsprogramma's of business coaching van de bekende mensen uit de (spirituele) business bubble. 

De investering in een individuele samenwerking van tien weken bedraagt momenteel 1900 euro excl. Bij betaling in twee termijnen, is het 2x975 excl. btw.

In deze periode is het haalbaar om een nieuw aanbod te bepalen, een salespage te ontwerpen, aan je zichtbaarheid te werken en leads te verzamelen. 

Garanties 

Je mag mijn manier van begeleiden drie weken ervaren. Kom je tot het besef dat deze manier van ondersteuning niet is wat je ervan hoopte, dan mag je de overige zeven weken annuleren. Stuur een mailtje voor de 4e sessie. Voor de overige zeven weken ontvang je restitutie.

Bonus 1

Redigeer + afrondsessie van je salespage copy

Er is een moment waarop je zegt, nu is het wat mij betreft af op het niveau wat op een ontspannen manier haalbaar is voor mij. Dan ga ik er echt wat uitgebreider voor zitten en krijg je hem afgerond terug zodat jij de stap kan zetten naar publicatie. Ik rond dus af qua losse eindjes. Verbeter hier en daar wat echt beter kan. Ik check hem op leesbaarheid. Het is net die uplevel waardoor je voelt: ja zo is hij echt krachtig genoeg.
Bonus 2

Behulpzame korte routes naar resultaat

Voor het bouwen van je nieuwe business zijn er stappen te zetten in een bepaalde volgorde. Ondanks dat je veel kennis hebt en mogelijk drie verschillende business-programma’s met toegang tot stappen hebt, kan het zijn dat je de juiste stappen eigenlijk net niet bij de hand hebt als je ze nodig hebt. Of dat je door langzame video’s moet navigeren om weer duidelijk te krijgen wat de aanpak volgens die ene business coach was.

Op dezelfde manier als dat ik studenten in twaalf weken een hele scriptie kan laten schrijven, heb ik een minstens zo efficiënt programma  ontworpen om een hele business in twaalf weken op te zetten. Hiervoor ben ik tot een rode draad gekomen van alle business kennis die ik heb opgedaan en dit heb ik vertaald naar werkdocumenten waarmee je stap voor stap aan de slag kan.

Ik heb recentelijk nog geïnvesteerd in bekende business coaches en dan ben ik oprecht onder de indruk van de kwaliteit die ik zelf tot stand heb gebracht met die stappenplannen. 


Op basis van jouw behoeften en waar je staat, kan ik het voor jou passende stappenplan delen. Omdat ik weet dat jij je eigen koers wil varen en ook zelf al de nodige kennis hebt, is dit echt een bonus. Het kan ook helemaal op jouw manier. 

Bonus 3

Online netwerkbijeenkomst met gelijkgestemden

Wanneer je wat grotere groepsprogramma’s volgt dan heb je normaal dat je veel waarde haalt uit de relaties die je kunt bouwen met de andere mensen in de groep. Dit programma is individueel. Toch wil ik je de kans geven om waardevolle connecties te leggen. Daarom organiseer ik in 2023 minimaal één online netwerkbijeenkomst op een introvert & HSP friendly manier. Jij krijgt hiervoor een gratis kaartje. 

Bonus 4

Toegang tot training effectief werken

De succesformule voor een productieve werkdag die ik al jaren teach. Ik hou niet van overwhelmen. Vrees niet. Het vraagt een investering van 30 minuten en daarna kun je het voor altijd toepassen (als het resoneert natuurlijk).

3-2-1 actie

Wat ik je te bieden heb, is goud waard. Ik neem aan dat je dit inmiddels ook door hebt. Tijd dus om mij te ervaren. Ga ontdekken of het klikt, of het stroomt, of het goed voelt in een gratis connectie-sparsessie. Pas daarna bepaal je (op jouw moment) of je wil samenwerken. 
Omdat ik individueel werk, is er ruimte om dit aanbod nog iets meer toe te spitsen op je behoeften dus mocht daar een twijfel zitten, twijfel dan toch niet en plan jezelf in. 

Ervaringen

"Ik heb weer zin en plezier in wat ik doe! Ik lach meer en fluit weer. Het vooruitzicht met mijn expertise anderen te helpen geeft me superveel voldoening."
Mark - na enkele losse sessies life coaching 
"Suus heeft mijn leven positief veranderd, alleen was me dit zeker niet gelukt. De toegevoegde waarde is niet uit te drukken in geld.”

Ron - na enkele sessies life coaching
“Ik wil je even laten weten wat ik van je tekst vond. Echt het raakte me zo in mijn hart! Ik was echt helemaal ontroerd toen ik het las. Ik vond het echt zo mooi gedaan!”
Sheila - traject business coaching

FAQ

Suus, je bent geen bekende naam voor mij. Kan je een beeld geven van jouw level van kennis en kunde in het ondernemerschap?

Ik heb er nu tien jaar opzitten als zelfstandig ondernemer.  Daarvoor was ik werkzaam als copywriter/tekstschrijver bij een social media bureau. Ik heb ook daadwerkelijk geleerd voor het vak copywriter. Studeerde Nederlands, liep stage bij een reclamebureau en deed drie jaar onderzoek op het raakvlak van consumentenpsychologie en copywriter. Mijn kennis hierover heb ik mogen delen tijdens een gastcollege aan Universiteit Leiden en als spreker voor het team van Vakantieveilingen.

Ik verkeer nu zo’n zeven jaar in de bubble van (spirituele) business coaches.  Ik stopte doorgaans de helft van mijn omzet in mijn ontwikkeling als ondernemer. Hierdoor ben ik bekend geraakt met de teachings- en coachingsstijl van veel bekende ondernemers uit binnen- en buitenland.

Een serieuze valkuil was voor mij om meer in de leermodus te blijven dan de uitvoermodus. Mijn winst varieerde door de jaren heen van 1000-5500 in de maand. Ik maakte daarvoor werkwerken van ongeveer 12 uur klanten bedienen en verder was ik zeker 30+ uur bezig met leren en persoonlijke ontwikkeling.

Hoe moet ik die creatiebegeleiding nou eigenlijk zien? Wat mag ik hoe vaak opsturen en hoe snel reageer je dan?

Je mag de hele week je creaties, vastlopers en vragen naar aanleiding van je creaties sturen per mail. Bij creaties gaat het om: webteksten, promotieteksten, sales video’s en andere communicatie-uitingen die jij maakt voor de nieuwe business of het nieuwe aanbod wat jij neer wil zetten. Op video’s krijg je alleen feedback, bij tekst kun je zowel feedback als aanvullingen krijgen.

Ik reageer dinsdag tot en met vrijdag, een keer per dag. Stuur je voor 14.00 uur je input, dan kan je dezelfde dag reactie verwachten. Als dat wegens voorziene omstandigheden een keer niet lukt, laat ik je dit van te voren weten en bied ik een alternatief. Als dit onvoorzien een keer niet lukt, dan geef ik dit zo snel mogelijk aan en wanneer je dan reactie kunt verwachten.

Als jij feedback geeft op basis waarvan oordeel jij dan?

Ik baseer mij op basis of iets werkt voor het brein van jouw doelgroep op basis van inzichten vanuit de consumentenpsychologie, het level van persoonlijke/spirituele ontwikkeling van je doelgroep en de aansluiting erop, de aansluiting op de standaarden van het web qua aandacht, leesbaarheid, structuur, authenticiteit en ik tap ook in op de energie erachter.
Ik baseer mij dan ook op een brede achtergrond op het gebied van effectieve commerciële online communicatie en marketing. Ook op het gebied van spreken en stemgebruik heb ik training gehad en dat neem ik mee als ik reageer op video’s.

Hoe lang duren de individuele sessies?

Ik ga uit van 1 uur. Het zou ook eens iets korter kunnen zijn of wat langer, maximaal 1,25 uur.

Krijg ik ook een opname van de afspraken?

Ja, je krijgt de opname achteraf.

Ik heb al zoveel geld geïnvesteerd in allerlei soorten coaches, gaat dit dan wel echt werken?

Dit is het antwoord op mijn eigen frustratie van veel geïnvesteerd hebben, maar doorgaans in de uitvoering/afronding stagneren en daardoor niet mijn investeringen dik terug verdienen.
Met mijn afstudeerbegeleiding heb ik bewezen dat ik studenten met een creatieve geest, en zelfs met weinig motivatie, tot keiharde meetbare resultaten kan begeleiden. Studenten bespaarden tweederde van de tijd ten opzichte van de tijd die vanuit school voor hun afstuderen stond en haalden gemiddeld een 7,9 in 2021.  
Ik ben dus nooit weggekomen met tevreden klanten die ‘veel inzichten’ hadden. Een tevreden klant is voor mij altijd een daadwerkelijk afstudeerde klant geweest. De vele lovende reviews kun je online nog wel terugvinden.
Ook toen ik met (aankomende) ondernemers ging werken, stond er in twaalf weken tijd een business met een aanbod (en overige webteksten + meer).
Verder kun je het drie weken met weinig risico uitproberen, dus ik zou zeggen, ga het ervaren.

FAQ

Als ik een aanbod gepubliceerd wil krijgen, kan ik het dan niet beter gewoon uitbesteden aan een copywriter die het helemaal voor mij uitwerkt?

Het is aan jou om verschillende opties te overwegen en na te gaan wat bij jouw situatie en behoeften past. Ik zou niet mijn volledige tekst door iemand anders geschreven willen hebben omdat dan mijn energie er niet achter zit. Wat ik wel fijn zou vinden, is dat iemand mij helpt af te ronden wat ik voor ongeveer 70% zelf gemaakt heb.

Wie gaat wat ik gemaakt heb publiceren/online zetten?

Jijzelf of de persoon aan wie je het uitbesteed. Niet ik. Ik hou je wel in de gaten en accountable. Dus ik volg je website en je kanalen. Als ik de punten op de i zet van jouw tekst en ik zie hem vervolgens nergens, dan ga ik er wel tijdens onze sessie naar vragen.

Wat als ik een week niet kan?

Er is mogelijkheid om twee keer een week over te slaan wanneer je dit wenst. Je kondigt dit uiterlijk een week van te voren aan tijdens de individuele sessie die we hebben. 

Ik weet eigenlijk nog niet precies wat ik wil met mijn nieuwe business? 

Ik heb verschillende stappenplannen die je mag gebruiken om te duiden wat je wil, je doelgroep te bepalen, doelgroeponderzoek te doen, een aanbod te bedenken voordat je dus daadwerkelijk een salespage gaat schrijven. Verder heb ik ook ruimte om hierover met je te sparren tijdens de sessies.
Ik check wel tijdens de gratis sessie of je wel genoeg een idee hebt van wat je wil om de meeste waarde uit onze samenwerking te halen. Als je op dat vlak echt helemaal vast zit en wil onderzoeken wat je purpose is en wat je talenten zijn, dan is wat ik hier aanbied niet het meest passend voor je.