Testimonials

Mijn aanbod is net als ik altijd in ontwikkeling. Vandaar dat niet alles aansluit bij mijn huidige diensten. Toch deel ik graag wat van de mooie woorden die ik van anderen mocht ontvangen.

“Na een mindere periode in mijn leven, ben ik jarenlang bezig geweest te overleven. Daarmee bedoel ik dat ik niet veel uit mezelf gehaald heb, mezelf niet uitgedaagd heb om er iets van te maken en eigenlijk mezelf mentaal verwaarloosd heb.

Ik heb te lang gedroomd hoe het zou zijn als ik een coach had die me kan helpen om mijn leven meer structuur te geven en dat duwtje in m’n rug te geven wanneer ik het nodig heb. Op het moment dat ik het opgaf om mijn scriptie van een post hbo studie af te ronden, ben ik Suus tegengekomen.

Ik heb nu de keuze gemaakt om te investeren in mezelf en het verleden af te sluiten. Suus heeft mijn leven positief veranderd. Alleen was me dit zeker niet gelukt. De toegevoegde waarde is niet uit te drukken in geld.

Ik ben nog niet waar ik zijn wil, ik moet mezelf ten positieve blijven veranderen, maar ik zit wel in een opwaartse beweging en de ontwikkelingen gaan sneller dan dat ik zelf  had verwacht.”

Ron

??

Heeee lieve Suus, ik ben echt heel blij met je dat wou ik even zeggen….
Super hoe je er zo snel achter kwam wat mijn ware gift is. Het is alsof er een last van me afvalt. Net alsof alles op zijn plek valt
Bij al dat zware gedoe heb ik me nooit thuisgevoeld…Ik mag gewoon blij en enthousiast zijn, stralen en sprankelen, me richten op het licht en magic✨ Jaaaa en dat mag ik doorgeven aan anderen hoe mooi is dat joepie, ben helemaal suuuuuuper blij!

Andrea

??

Suus gaat met je mee de diepte in en begeleidt je op een heel persoonlijke en fijne manier. Ze is erg flexibel en coacht je op de vlakken die jij op dat moment nodig hebt. Je kan met veel bij haar terecht. Mede daardoor had ik echt het gevoel dat ik iemand naast me had staan, om daarna weer zelf op volle kracht vooruit te gaan. Verder is ze super goed in structureren en alles
behapbaar maken zodat je zo functioneel mogelijk aan je doelen kan werken.

Lisa

??

Jouw feedback heeft me diep geconfronteerd en ook diep geholpen te transformeren. Je hebt echt een deur in getrapt die ikzelf heel lang op slot heb gehouden. En de heling en duidelijkheid volgt nu elke dag vanzelf. Het heeft me zoveel vleugels gegeven dat jij zo scherp hebt gekregen waar de knoop zit. Dat heeft mij enorm veel energie bespaard en focus behouden.

Madelon

??

Dankjewel. Ik heb tranen met tuiten gehuild, tijdens het lezen. Ik heb het zelfs twee keer gelezen! Het voelt heel waar, ik weet dat het waar is wat je hebt geschreven. Het is zo raak, vooral op het liefdesfeest*, dat heeft zo een mooie, zachte en lieve manier van omgaan met mijn gedachten en emoties.

* Dit slaat op een experiment wat ik bedacht had

Wat mij het meeste raakte was dat het echt een feestje is en kan zijn om al je emoties te omarmen, wat ze ook te zeggen hebben en dat zij mogen blijven of mogen weggaan, dat dat allemaal oké is. Last but not least, dat mijn gevoelens weten dat IK er ben, dat ik er ECHT altijd ben voor ze en dat ze altijd een beroep op mij kunnen doen. All is Well.

Ik vind het echt geweldig wat je doet! Het past ook bij je om het op deze manier te doen, intunen en schrijven. Het hoort echt bij je. Ik hoop dat je het gaat uitbreiden! Terwijl ik dit schrijf weet ik heus wel dat dat gaat gebeuren :), je bent zo goed bezig, ik ben trots op je! Dat meen ik echt.

De brief ga ik zeker meer lezen, het is echt een bijdrage die je aan mij hebt geleverd op een moment dat ik het echt kan gebruiken, je snelle reactie heeft voor nu heel veel opgeleverd. Ik ben zelf ook wel een beetje trots op mijzelf dat ik hulp heb durven vragen en dat bij iemand waar ik een heel goed gevoel bij heb en dat dat ook echt klopte. Nogmaals heel veel dankbaarheid van mij aan jou. Keep going Suus.

Daphne

Aanprijzingen van mensen die in mij geloven

Ik heb vandaag met een super leuke vrouw gesproken! Suus Venings.

Zij biedt nu een prachtig coachingsprogramma aan om jou te ondersteunen met het echt zetten van stappen richting je passie, bedrijf of droom! Met haar ADD en hoogbegaafdheid weet ze hoe lastig het is om van groots denken in de actiestand te komen. Nu het haar na jaren uitstellen gelukt is haar eigen droomleven te creëren, weet ze dat het voor jou ook mogelijk is!

Ben je al zo lang aan het nadenken over een verandering in je leven? Wil je nu eindelijk stappen gaan zetten? Voor de persoon in mijn vriendenlijst die hier over nadenkt wil ik je kennis laten maken met deze powervrouw waar ik 100% in geloof! Ik zag haar aanbieding. Misschien is het wel iets voor jou!

Veel liefs, Raquel Ottens

??

Eén van mijn beste vriendinnen is Suus. Zij is al jaren mijn luisterend oor, mijn motivator, en met haar beleefde ik vele avonturen in binnen- en buitenland. Suus heeft een missie! Als coach wil ze mensen helpen die vastlopen. Mensen met grote ambities en dromen die ze op de een of andere manier (nog) niet gerealiseerd krijgen. Zij wil alles wat ze ooit leerde over persoonlijke groei, overbrengen op mensen zoals zij. Haar motto: ‘En nu word je gelukkig!’. Suus biedt mooie programma’s aan die te vinden zijn op haar website (www.suusvenings.nl) en in deze blog. Mocht je geïnteresseerden kennen, deel dit artikel gerust! Ik geloof in haar!

Mandy Ladan – Stichting MommaLuv