Mijn nieuwe definitie van ‘een avontuur beleven’

Mijn nieuwe definitie van ‘een avontuur beleven’

‘Een avontuur beleven’, is wat je ervaart wanneer je vanuit een gevoel van vrijheid je nieuwsgierigheid volgt.

Je beleeft een avontuur door op ‘avontuur te gaan’ en daarbij een ‘avontuur mindset’ te hebben. Een mindset waarin je ‘wat zich aandient’ terwijl je op avontuur bent, als deel van het avontuur beziet.

‘Op avontuur gaan’, wil ik opvatten als het OFFLINE volgen van mijn nieuwsgierigheid in het NU zonder mij tegen te laten houden door angsten en blokkades en zonder aan te sturen op een bepaalde uitkomst of resultaat.

Ik tune uit, tap in op mijn nieuwsgierigheid en daarna zie ik wel…

#avontuuropvrijdag

Misschien ook interessant voor je
Dit was een week vol nieuwe inzichten en inspiratie. Het is mij niet gelukt om
Afgelopen maandag begon ik een vlog-experiment. Ik was bang om mijzelf te laten zien aan
Deze ga ik delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *