Mijn proces

Leg ik de lat te hoog?

Wat heb ik ontzettend veel ideeën voor deze website en wat wil ik er graag mee aan de slag. Het liefst zou ik willen dat gewoon alles al staat zoals ik het in mijn hoofd heb. Maar sommige dingen kosten net wat meer tijd om te ontwikkelen, te maken en online te zetten. En als het mij dan al met al niet eens lukt om de paar artikelen die ik eerder vandaag schreef af te ronden en te publiceren dan voel ik mij alsof ik gefaald heb.

In de trein onderzocht ik dat gevoel van ontevredenheid. En op een gegeven moment kon ik er wel een beetje om lachen. Want ik had op dat moment al zoveel zinnigs gedaan. Ook was ik mooi op tijd vertrokken zodat ik op de afgesproken tijd bij mijn vriend kwam. Daarnaast heb ik het qua energie zo gedaan dat ik nu nog steeds energie en inspiratie om met mijn website/blog aan de slag te gaan. HELEMAAL NIKS AAN DE HAND DUS!

Toen ik nog uitsteller eerste klas was
Ik dacht terug aan de tijd dat ik uitsteller eerste klas was. Er zijn dagen voorbij gegaan waarin ik grootse plannen had maar die ik toch besteedde aan het kijken van YouTube-filmpjes. De beste audities ever worldwide, alle sociale experimenten van de tv-show What would  you do, pranks, de afleveringen van Undercover Boss en soms wisselde ik dat dan af met dingen als ‘zoek de verschillen’ spelen op mijn mobiel, Facebook checken, mijn mail checken etc. Tussendoor vrat ik gerust een zak chips leeg, rookte ik een stuk of tien sigaretten weg en zou het om een uur of zes ’s avonds wel tijd zijn voor een borrel.

En wat had ik nu gedaan voor het 18.00 uur was?
Afstemmen
Mediteren
Een audio van mijn coach geluisterd
Twee artikelen geschreven die nog net niet af zijn
Gelezen in een inspirerend boek
Aantekeningen uit dagboek uitgewerkt (een nieuwe doelenlijst)
Nieuwe ideeën opgeschreven
Mijn carddeck gebruikt
Een filmpje gekeken over Facebook adverteren
Foto’s gemaakt voor op mijn blog en deze geupload
Mijn financiën doorgenomen en bijgewerkt
Een factuur betaald
De afwas
Gestofzuigd
Tas ingepakt
Rustig ontbeten
Lunch in de tuin
Veel water gedronken
Pauzes genomen tussendoor en opnieuw afgestemd
Een paar keer kort Facebook en mijn mail gecheckt
Een uur en een kwartier gereisd

Wat had ik willen doen? In ieder geval minimaal een blog online willen zetten.

Nou, bij deze dan 😀

Deze ga ik delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *