Home

Home

Heey, op deze site vind je blogs die interessant zijn voor als je wil dat het leven makkelijker voor je is. Als je wel ergens weet dat er zoveel meer mogelijk is maar het er nog niet uitkomt. Als je het idee hebt dat je erg hard je best moet doen om te kunnen functioneren. Je het idee hebt dat je aan allemaal verwachtingen moet doen, maar eigenlijk je leven wil bouwen precies zoals jij dat wil. Je gelooft in principe dat het mogelijk is, maar hoe?

Ik stond eerder in jouw schoenen en gooide het roer om

Ik was gediagnosticeerd met ADD toen ik midden twintig was. Ik woonde tussen mijn 29e en 31e bij mijn ouders omdat het op allerlei vlakken niet lukte in mijn leven. Vastgelopen met studie. Relatie uit. Ik ging  van ondernemerschap naar een bijstandsuitkering, naar een baan, naar opnieuw werkeloosheid.

In plaats van opnieuw een bijstandsuitkering aanvragen, ging ik opnieuw ondernemen. Ondertussen was ik volop bezig met een spirituele zoektocht naar ‘waar geluk’. Ik hield over mijn proces een blog op deze site bij. Mijn leven transformeerde stapje voor stapje.

Uiteindelijk ontstond er een lopende onderneming ‘Gelukkig afstuderen‘ (scriptiebegeleiding voor hbo studenten met ADD die een sociale studie doen) en staakte ik deze blog een tijdje.

Nu creëer ik elke dag bewust mijn leven en ik heb meer invloed dan ik dacht

Inmiddels begrijp ik beter dan ooit hoe je je eigen leven creëert en hoe je het zo kunt beïnvloeden dat alles optimaal voor je gaat werken. Elke dag ben ik bezig met bewuste levenscreatie. Ik zet zoveel momenten naar mijn hand en het is geweldig om te ervaren dat dit kan. Het bewust creëren is echt mijn lifestyle  geworden. Ik ben er zo enthousiast over dat ik deze blog weer heb opgepakt om er meer over te delen.

Wanneer je je leven bewust creëert, heb je aan ADD een superpower

Mensen met ADD hoeven geen ‘gewoon’ leven te leiden volgens de norm. Want dat is zwaar voor hen vanwege hun ‘ADD-kenmerken’. Ze kunnen echter wel een uitzonderlijk leven leven door bewust te gaan creëren. Daarbij is het juist super helpend om ADD-kenmerken te hebben.

Ik deel zo open mogelijk over hoe ik het leven bewust naar mijn hand zet

Door open te delen hoe ik het bewust creëren van mijn leven aanpak, kom je wellicht tot nieuwe invalshoeken, inzichten en inspiratie waar je wat mee kunt bij het bewust creëren van jouw leven precies in lijn met wat voor jou ideaal werkt. Of misschien is het al heel wat om überhaupt te gaan beseffen dat jij de controle hebt op je hele ervaring hier.

Ik bied blogs en trainingen (gratis)

Naast deze blog heb ik ook een besloten Facebook-groep waarin ik wekelijks waarde bied, bijvoorbeeld in de vorm van trainingen en exclusieve blogartikelen. Ook kan je mij in deze groep bereiken voor vragen en kun je verzoekjes indienen voor nieuwe content.

De groep is gericht op mensen met  ADD of het persoonlijkheidstype INFP die hun leven bewust willen creëren in lijn met wat werkt voor hen zodat alles beter wordt. Dingen die zoal voorbij zijn gekomen in de afgelopen weken zijn:

  • Training rust in je hoofd
  • Tips om eerder uit bed te komen zonder te snoozen
  • Deze denkfout maakt het verschil tussen een zwaar en een licht leven
  • Over problemen oplossen door aandacht te geven aan zelfwaardering
  • Als het integreren van al die goede gewoontes weerstand oproept

Je vindt de gratis groep hier: https://www.facebook.com/groups/add.infp/ 

suus in napoli