Wat een feest aan inspiratie vandaag

Wat een feest aan inspiratie vandaag

Nadat ik gisteren mijn blog had gepost voel ik mij weer helemaal de oude. Mijzelf zoals ik mijzelf de laatste tijd ken. Met een soort innerlijke vrede en vervulling. Ik schreef voor ik ging slapen op waar ik allemaal dankbaar voor was eb sliep vervolgens heerlijk.

Was net als gister weer supervroeg wakker. Stond even op en ging deze keer zonder mijn mobiel mee te nemen terug naar mijn bed (Jeeeh, ik heb gisteren wat geleerd!).

Ik ben gaan schrijven. Heb achter elkaar 15 pagina’s vol geschreven. Het was echt inspiratie op inspiratie. Ingeving op ingeving.

Aaaah. Nu wil ik zooooveel blogartikelen uitwerken en ik weet dat ik qua tijd vandaag niet alles kan doen wat ik graag zou willen. Ik weet ook nog niet hoe ik het aan ga pakken. Of ik de essentie van allemaal verschillende ingevingen ga uitwerken of dat ik gewoon een verhaal pak. In ieder geval is het al heel wat dat ik net bewust mijn telefoon aan de kant heb gelegd, want het was ook feest op mijn WhatsApp, zeg maar 😀

Ik pak mijn dagboek er even bij. Ja, het begon met een idee voor ‘een aanbod’. Deze ga ik nu uitwerken op een aparte aanbodpagina. Dat lijkt mij wel zo handig. Het is een heel verhaal. Niet zo van dit en dat ga ik aanbieden, maar meer dit is WAAROM ik dit en dat WIL aanbieden.

Misschien ook interessant voor je
Vanochtend riep ik iets tegen mijn vriend. Dat ik zin had om weer eens naar
Gisteravond zat ik in de trein. Toen ik overstapte van Den Haag HS op een
Wat heb ik ontzettend veel ideeën voor deze website en wat wil ik er graag
Waarom ben ik nu in een keer van alles over mijzelf aan het delen op
Vanavond ben ik 21.45 uur even op bed gaan liggen. Gaar. Ik heb mij op
Deze ga ik delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *